Nieuws archief 2013

Frans Jansen overleden

Vrijdagmorgen 20 juli 2012 bereikte ons het bericht dat ons erelid Frans Jansen is overleden. Frans is prins geweest van het Kielegat tussen 1993 en 1995 als Prins Çiskus I. Hij was als voorzitter van de leutpenning en voorzitter van de raad van toezicht van de Bredase Carnaval Viering (BCV) nauw betrokken bij de Bredase carnaval. Frans is drager van het Kruis van Verdienste van de BFC, de Commandeur in de Orde van ut Kielegat van de BCV en de gouden Leutpenning.

Het bestuur van de Bredase Federatie van Carnavalsverenigingen wenst Lisette, kinderen en familie heel veel sterke toe met het verwerken van dit verlies.

Babs Klasen-Gabeler overleden

Heden 5 mei 2013 bereikte ons het bericht van Babs Gabeler, de echtgenote van ons erelid Ron Klasen, gisteren op 52 jarige leeftijd is overleden.

Wij wensen Ron en allen die Babs nabij stonden veel sterkte met dit grote verlies.

(zie ook de advertentie)

José Vrolijk overleden

Hedenavond, woensdag 6 februari 2013, bereikte ons geheel onverwacht het bericht dat José Vrolijk plotseling is overleden. Zij was bekend bij de meeste carnavalvierders in het Kielegat als een actieve vrouw met een brede lach en aandacht voor iedereen. Vele jaren heeft zij, samen met haar man Sjef, binnen CV de Plotjes jongeren opgeleid tot wagenbouwers en de laatste jaren was zij een van de drijvende krachten binnen carnavalskapel DRIE K'RAOJE.  Wij wensen Sjef en allen die haar na stonden veel sterkte met dit verlies.